DreamZ eSports søker lag som vil representere vår nyopprettede organisasjon. Primært et fullt og etablert lag med gode målsetninger og ambisjoner. Alder: 16+ Dedikerte og opptatt av mye trening. Opptre profesjonelt og respektfullt! Godta våre retningslinjer og regelverk. Yngre spillere og lag står også fritt til å ta kontakt ved interesse, men dette blir community basert lag.

Har du spørsmål – IKKE nøl med å ta kontakt!

LITT OM OSS:

Vårt Formål DreamZ eSports sitt formål er å spre og fremme interessen for E-Sport hovedsakelig i Norge med en profesjonell tilnærming, godt samhold og felles engasjement for å sammen bli en ledende klubb i Norge.

Vår Visjon Vi er en ung og lovende E-Sport organisasjon med høye målsetninger foran oss. Vi har klare retningslinjer og regelverk for alle våre medlemmer og krever at alle opptrer profesjonelt, yter respekt og er gode rollemodeller.

Vår Satsing Vårt hovedfokus vil ligge på de som ønsker å spille kompetitivt innenfor spill som Fortnite, League of Legends, PUBG, CS:GO & Apex alle våre spillere vil være dedikerte, motiverte og ha store målsetninger for sitt lag og klubben vår.

Andreas «MilleR» Mathiassen Styreleder DreamZ eSports

Kontakt oss: